Matkaohjelma:

1. päivä: 24.5.  maanantai, noin 29 km
Saapuminen Saloon (bussilla, junalla tai omalla autolla) aamupäivän  aikana (klo 10-11). Jos saavut Saloon omalla autolla, voit parkkeerata sen esimerkiksi rautatieasemalle. Yrityksemme edustaja on ottamassa vastaan matkatavaroita klo 10-11 välisenä aikana Salon rautatieaseman edessä olevalla bussipysäkillä. Häneltä saa myös paperikarttoja ja muita matkaan liittyviä esitteitä. Merkitty Rannikkoreitti alkaa Salon keskustasta ja ensimmäisen pyöräilypäivän kohteina ovat historiaa huokuvat ruukkikylät ja Teijon kansallispuiston maisemat. Etappi on maastoltaan vaihteleva, joka kulkee osittain asvaltoitua tietä ja osittain hiekkatietä pelto- ja maalaismaisemien läpi. Matkan verralla ovat Kirjakkalan ja Teijon vanhat ruukkikylät.  Perillä Mathildedalissa majoitutaan meren rannalla sijaitsevaan Mathildan Marinaan. Tekemistä löytyy monenlaista alpakkojen silittelystä aina olut- ja suklaamaisteluun. Teijon kansallispuiston maisemat ja polut on lähes pakko nähdä, upea luonto odottaa sinua!

2. päivä: 25.5. tiistai, noin 38 km
Aamiaisen jälkeen lähdet ajamaan kohti Kemiönsaarta. Strömman kanava on ainoa kohta Suomessa, jossa voi nähdä vuorovesi-ilmiön. Ylität kanavan ja jatkat Kemiön keskustaa kohden. Täällä voi pitää kahvitauon ja vaikka tutustua ihastuttavaan Sagalundin ulkomuseoon. Reitti jatkuu Pedersån ja Brantenin kautta Västanfjärdiin. Matkalla saat ihailla upeita merimaisemia, sillä tie kulkee osittain aivan meren rannan tuntumassa. Majatalo Kansakoulu sijaitsee keskellä kaunista maaseutua. Kansakoulun ravintola on avoinna iltaan asti ja täällä majoitut mukavasti kaukana liikenteen hälystä ja melusta.

3. päivä: 26.5. keskiviikko, noin 28 km
Aamiaisen jälkeen matka jatkuu kohti Taalintehdasta. Ihastuttavan rouhea ruukkikylä tarjoaa toritunnelmaa keskiviikkoisin ja kahvit kannattaakin nauttia juuri torin kupeessa. Pieni lenkki keskustassa antaa kuvan vanhasta ja vähän uudemmastakin arkkitehtuurista. Näet 1800-luvun rakennuksia, joista mieleenpainuvimmat ovat kenties vanha masuunin raunio ja uniikit hiiliuunit. Mikäli pieni lenkki uskomattoman hienossa järviympäristössä kiinnostaa, suuntaa kulkusi keskustan kupeessa oleviin Masuunijärvien luontopoluille.
Matka jatkuu kohti saaren eteläosaa, Kasnäsiä. Tie mutkittelee ihastuttavien merenrantojen kupeessa ja matkalla saadaan ihailla maisemia myös Varsinais-Suomen pisimmältä sillalta. Kasnäsiin saavuttua majoittaudutaan hotelliin. Voit nauttia ihanista hetkistä kylpylässä, monipuoliselta alueelta löytyvät myös ravintola, kauppa ja kultasepänliikkeen tehtaanmyymälä.

4. päivä: 27.5. torstai
Tänään on loistava mahdollisuus valita useasta eri aktiviteetistä/retkestä juuri sinulle sopivin! Högsåran vanha luotsisaari on myös vierailun arvoinen paikka. Täällä ovat viihtyneet myös keisariperhe ja saari on loistava päiväkohde, josta löytyy mm. luotsimuseo ja ihana kesäravintola Farmor´s Cafe.
Rosalan Viikinkikylä kutsuu matkailijoita tutustumaan tunnelmaan, joka vallitsi noin 1000 vuotta sitten. Viikinkien idäntie kulki saaristomme kautta ja täältä saadaan monenlaista tietoa asiasta.
Päivän päätteeksi on mahdollisuus nauttia ravintolan ja kylpylän palveluista Kasnäsissä. Majoittuminen Hotel Kasnäsisa kuten edellisenä yönä.

5. päivä: 28.5.  perjantai
Aamiaisen jälkeen on vielä hetki aikaa nauttia Käsnäsin tuulahduksesta. Paluukuljetus takaisin Saloon lähtöpisteeseen (rautatieasema) alkaa klo 9.30. Kuljetuksessa pyörät nostetaan kärryn kyytiin ja henkilöt matkaavat pikkubussin kyydissä turvallisilla etäisyyksillä. Salossa olemme noin klo 11.00.